Indian Engineering Marvels Quiz – Win Voucher Worth Rs.5000

Indian Engineering Marvels Quiz
Indian Engineering Marvels Quiz

Mahindra Construction Equipment is conducting Indian Engineering Marvels Quiz in view of Engineers Day in India. The contest is a fun interactive quiz about the astonishing constructions in India. Participants can get their hints from the latest Engineer’s Day video released by the organizer.

Participants need to answer 10 simple questions to win free prizes worth Rs 5000. 3 Winners will be chosen through a lucky draw from the correct submissions. The contest ends on September 17, 2020.

For more updates on genuine contests and giveaways, frequently check GiveawaysIndia. Follow us on our social media platforms and keep supporting Giveawaysindia!!

How To Play Indian Engineering Marvels Quiz?

Join our Telegram channel and follow our Instagram and Facebook page.

  • Click on the link given below to play Engineering Day Marvels Quiz.
  • Register to participate in quiz contest by entering the name, email id, phone number, and occupation.
  • Answer all the 10 questions based on engineering.
  • Participants need to ‘Like’ Mahindra Construction Equipment’s Facebook page.
  • Three lucky winners win a free prize worth Rs. 5000.

Fill in the details for e-mail and SMS alerts on updates on Results and Giveaways. (one time – ignore if you have filled the details before in the website)


*Enter Your Full Name.

*Make sure the email id is correct so that you don't miss any update.

*Updates on Giveaway winners will be announced to this Mobile Number.

Join Telegram Channel and Get Winner Updates

Engineers Day Quiz Questions and Answers

  1. Which is the current longest bridge of India?
    • Answer: Dhola Sadiya Bridge, Tinsukia, Assam
  2. Which is Asia’s longest rail tunnel?
    • Answer: Pir Panjal, Jammu and Kashmir
  3. When did India celebrate its Engineers day?
    • Answer: September 15
  4. Which is the highest motorable road in the world?
    • Answer: The Khardung La
  5. Which is the biggest solar power plant in the world?
    • Answer: Kamuthi Solar Power Plant
  6. Which is the tallest Statue in the world?
    • Answer: Statue of Unity
  7. Sir M Visvesvaraya is of which engineering branch?
    • Answer: Civil
  8. Why We celebrate Engineers day?
    • Answer: It’s The Birthday of Sir M Visvesvaraya
  9. Which is Asia’s longest bi-directional road tunnel?
    • Answer: Chennai Tunnel
  10. The highest bridge is made in the world
    • Answer: The Chenab Bridge

Contest Terms and Condition

  • Winners will be announced on September 18, 2020.
  • Prize Details
    • First Prize: 1 lucky winner win free Rs 2500
    • Second Prize: 1 lucky winner win free Rs 1500
    • Third Prize: 1 lucky winner win free Rs 1000
  • On participating, participants agree to all the terms and conditions of Mahindra Construction Equipment and release all rights.
  • The decision of Mahindra Construction Equipment will be final binding.
Participate in all Giveaways
Participate in all Giveaways

You may also like...

1 Response

  1. Chukka.apparao says:

    What a surprise interesting giveaway super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *